Skoterhotell

Motsatsen till att övervintra - vi sysslar med att "översomra". Nu behöver du inte längre dra med skotern hem när vintersäsongen är över bara för att den ska stå och ta upp plats hemma i förrådet. Lämna den hos oss eller så hämtar vi den åt dig. Vi parkerar den i vårt skoterhotell och när du sedan kommer tillbaka för en ny skotersäsong kan du få skotern levererad och nyservad. Bekvämare än så blir det inte!

Med dryga 500 kubikmeter förrådsutrymme finns det så klart plats för mycket annat än skotrar också. Såväl sommar som vinter - vi har plats för dina prylar!

 
 

Priser

Skoter                             säsong (maj-nov)   1.500 kr  
                                        helår                       2.200 kr

Skoter + pulka/kälke     säsong (maj-nov)   2.500 kr  
                                        helår                       3.700 kr

Annat                             enligt överenskommelse

 

I videon nedan kan du spana in vårt nya skoterhotell! Den 31 mars 2016 invigdes Scandinavian Hardcore Camp 2017 hos oss i Saxnäs. Utanför skoterhotellet stod ett gäng taggade åkare och såg på när portarna öppnades, röken vällde ut och och hela dalgången skallrade till ljudet av 30 nymonterade fullblodsmaskiner redo att leverera fin lössnökörning. Det blev en underbar helg med Arctic Cat M 8000 Hardcore, Rob Kincaid, David McClure, KGK och Marsfjäll Mountain Lodge.

Kontakta oss!

Om du vill boka förvaring eller om du har några frågor kan du fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig inom kort.